Over ons

Het kantoor

Rube & Wijnveld Advocaten is een jong en eigentijds kantoor met als missie op een toegankelijke en betaalbare wijze de hoogste kwaliteit juridische diensten te leveren.

Juridische conflicten zijn van alle tijden en dus ook de huidige. Ondanks de financieel onrustige periode van de afgelopen jaren, is het aantal juridische conflicten niet afgenomen.  Er bestaat echter bij cliënten wel een behoefte aan duidelijke afspraken omtrent de duur en de kosten van de dienstverlening. De kosten moeten in redelijke verhouding staan tot de geleverde dienst.

Na enkele jaren samen te hebben gewerkt bij een ander advocatenkantoor hebben Jan en Frank in 2015 besloten een eigen kantoor op te richten om in die behoefte te voorzien. Kwaliteit, duidelijkheid en transparantie bij zowel de dienstverlening als de prijs van de dienstverlening zijn kernwaarden van het kantoor. Dat uit zich in een toegankelijk prijs en moderne (digitale) dienstverlening, zodat de cliënt weet waar hij aan toe is.

Tarieven

Rube & Wijnveld Advocaten heeft een betaalbaar basistarief voor enerzijds ondernemers en anderzijds particulieren. Voor een groot aantal diensten hanteert Rube & Wijnveld Advocaten daarbij vaste prijzen als de cliënt dat wenst. Vraag naar de mogelijkheden.

Het intakegesprek is voor nieuwe cliënten overigens altijd kosteloos. Tijdens het intakegesprek zal de advocaat van Rube & Wijnveld Advocaten de zaak inhoudelijk met u doornemen en op hoofdlijnen een marsroute met u bespreken.

Rube & Wijnveld Advocaten behandelt tenslotte ook zaken op basis van toevoeging. Dat wil zeggen door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand (www.rvr.org) kunt u zien of u in aanmerking komt voor een toevoeging. Indien u denkt in aanmerking te komen voor een toevoeging, dan is het aan te bevelen bij het intakegesprek uw inkomensgegevens mee te nemen. De advocaat van Rube & Wijnveld Advocaten kan dan aan de hand daarvan inschatten of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een toevoeging.